KOSMETIIKKA – LAUNEEN APTEEKISTA

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun ihotyypillesi sopivat tuotteet. Tervetuloa tutustumaan kosmetiikkasarjoihimme! Apteekkitason kosmetiikka mahdollistaa ihosi hyvinvoinnin. 

Kysy lisää tai tule käymään

VICHY

L’Oréal ja Vichy panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L’Oréal -laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteita testataan mm. L’Oréalin kehittelemällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa. Kaikki on mahdollista. Jokainen voi saavuttaa ihanneihonsa – riippumatta ihotyypistä, iästä ja elämäntavoista.

Valmistajan sivut

LA ROCHE-POSAY

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000:n ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus, tehokkuus ja yksinkertaisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Valmistajan sivut

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Valmistajan sivut

AVÈNE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka tunnetaan myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien, ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu. Kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Valmistajan sivut

FAVORA

Kotimainen ja uudistunut Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa hellävaraisesti sekä virkistävän helposti! Sarjan tuotteista seitsemän on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Valmistajan sivut

Aukioloajat

Maanantai 09:00 - 19:00

Tiistai 09:00 - 19:00

Keskiviikko 09:00 - 19:00

Torstai 09:00 - 19:00

Perjantai 09:00 - 19:00

Lauantai 09:00 - 16:00

Sunnuntai Suljettu

Launeen Apteekki auttaa lähelläsi.

Lue lisää muista palveluistamme